Asante Care logo Wanda Meening

VOEDINGSDESKUNDIGE | GEWICHTSCONSULENT | VOEDINGSCOACH

Praktijk voor gewichtsbeheersing en beweegadvies

Hallo, ik ben Wanda

Gedreven door mijn motto “Laten we samen groeien”, ben ik vastbesloten om een positieve golf
van verandering bij je aan te brengen.
Als voedingsdeskundige, gewichtsconsulent
en voedingscoach, heb ik een missie
mensen helpen aan een gezonde leefstijl.

Ik geloof echt….

….dat mensen met een doel het potentieel hebben sterk te zijn om te veranderen. Door mijn oneindige toewijding en vastberadenheid en zie ik altijd potentie in mensen die ze zelf vaak niet eens zien. Ik geloof dat er niets krachtiger en mooier is dan iemand te zien die zichzelf met eigen verwachtingen overtreft. Het gaat om resultaten boeken, patronen doorbreken en dat allemaal vanuit je eigen kracht.

Mijn passie

is voeding en koken en wat het effect daarvan is
op lichaam en geest. Ik vond na jaren de juiste balans in mijn voeding en met die ervaring help ik mensen
hun doelen te bereiken.

Over mij

Ik ben getrouwd met Theo en we wonen in de Haverleij
aan de rand van ’s-Hertogenbosch. Theo en ik zijn echte
Bourgondiërs, maar weten ons leven goed in balans te houden.
We eten hoofdzakelijk verse producten en bewegen voldoende.

Als kind was ik altijd in de keuken te vinden waar de passie
voor voeding en koken is ontstaan. Door veel te investeren in
de juiste voeding én in mezelf, is mijn leven nu in balans.

Het is zóveel meer dan alleen begeleiden bij overgewicht
of ondergewicht. Ook als je alleen voor gezonde voeding wilt
gaan, kun je advies krijgen. Het gaat om wat er écht toe
doet, want… investeren in jezelf kost tijd en energie.

Wil jij investeren in jezelf?
Plan een gratis kennismaking in

Wat anderen vertellen

Ik dacht dat ik er veel energie moest insteken om iets te veranderen. Ik was blij dat ik met kleine stapjes kon beginnen en veranderingen kon boeken

Cees

De kennismaking bracht me echt aan het denken. Intussen ben ik gestart met een traject.

Renée

Ik eet nu anders en veel gevarieerder. Je kon zo heerlijk alles uitleggen.

Els

Mijn aanbod is anders, omdat ik werk
vanuit mijn eigen waarden en ervaringen

Ik luister aandachtig en ondersteun mijn cliënten als een gelijkwaardige partner, zodat we open en eerlijk naar elkaar kunnen zijn.

Ik vind de intrinsieke motivatie bij een cliënt het allerbelangrijkste. Je doet iets omdat je het zelf graag wilt en niet omdat een ander zegt wat te doen. Hierdoor kom ik tot de kern van het probleem en zal het eetpatroon snel veranderen.

Samen werken aan een positieve mindset. Hoe functioneert de cliënt in het dagelijks leven. Ook de kwaliteiten, vaardigheden en drijfveren komen aan bod.

Ik geef kennis en vaardigheden mee, zodat de cliënt zelf aan de slag kan.

Ik ben de stok achter de deur en geef  een duwtje als het even niet lukt.

Ik werk overdag op doordeweekse dagen en in overleg in de avonduren.

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is
je leefstijl te veranderen

Ga je voor verandering en je verlangens?

Plan een gratis kennismaking

Mijn missie

Hoe eerder je met je leefstijl aan de slag gaat hoe meer gezonde jaren en kwaliteit van leven je kunt bereiken. Steeds meer mensen willen hun leefstijl veranderen. Daarom zet ik mijn cliënten centraal
en help hen aan een nieuw eet- en leefpatroon.

WAT JE HIER LEERT, NEEM JE MEE VOOR ALTIJD!

Wil je meer weten over mijn diensten?
Kijk gerust bij mijn aanbod.

Deze personen deden het! Een gezond gewicht hebben en dat kunnen behouden door structurele aanpassing van hun leefstijl.

Recensies

Je hebt mij stap voor stap uitgelegd wat goed en niet goed voor me was. En waarom ik zo weinig at en hoe dat kwam. Nu eet ik anders en veel gevarieerder. Dat komt ook door de groententussendoortjes en nu hoef ik minder groenten op te scheppen bij het avondeten. Voor het ontbijt en de lunch moet ik soms nog nadenken om af te wisselen. Ik vond het fijn als je alles samenvatte en je kwam ook elke keer met nieuwe ideeën die eigenlijk heel simpel en logisch waren. Daar moest ik altijd om lachen. Wat ik eerst at en nu eet, is een wereld van verschil. Je kon zo heerlijk alles uitleggen.

Groetjes van Els

Het viel me niet tegen om andere gezondere keuzes te maken. Alleen het leren variëren was wat lastig, maar dat doe ik nu veel beter en drink veel water. Ik voel me heel erg goed en ik krijg er veel energie van. Op moeilijke momenten ben ik steeds blij wanneer ik een afspraak met jou heb, je weet me weer goed te motiveren. Ik weet, dat als je wilt afvallen en op de lange termijn op je streefgewicht wil blijven, lukt het bij gewichtsconsulent Wanda gegarandeerd.

Lieve groet, Isabel

Je bent een enthousiaste voedingscoach en hebt op een inspirerende manier je kennis over de voedingsleer op mij overgebracht. Je bood geen standaardoplossing aan, maar kwam na een zorgvuldig gemaakte analyse met een plan van aanpak die naadloos aansloot bij mijn dagelijkse behoefte. Door het aanreiken van de juiste bouwstenen is mijn bewustzijn over voeding in een kort tijdsbestek sterk toegenomen en ben ik nu in staat om mijn voedingspatroon duurzaam te verbeteren. Bedankt voor de prettige samenwerking en ik ga je van harte aanbevelen als voedingscoach. Nogmaals bedankt!

Groet, Guido

Ik vond het heel spannend! Je stelde me op mijn gemak en het was een fijn kennismakingsgesprek geweest. Nu weet ik dat ik het veel eerder had moeten doen, maar ik was er nog niet aan toe.

Groetjes Renée

Ik was van mening dat ik er veel energie moest instoppen om iets te veranderen en dacht dat het een langdurig proces zou zijn. Na de eerste kennismaking gaf je mij het vertrouwen dat ik op een makkelijke manier met eenvoudige handreikingen mijn eetpatroon en leefstijl kon passen. Daarin had je mij heel goed ondersteund en gestimuleerd. Ik was blij dat ik met kleine stapjes kon beginnen en veranderingen kon boeken. Ik vond het fijn dat je jouw kennis over voeding op simpele en op verschillende manieren kon uitleggen. Ik realiseer me nu dat niet alleen verandering op eetgebied resultaat geeft, maar ook in combinatie met bewegen. Ik heb je advies opgevolgd en ervaar dat niet meer als een grote opgave en ben blij dat er op korte termijn resultaten te zien waren. Ik weet dat ik er nog niet ben, maar door je advies op voeding en beweging kan ik het goed volhouden en zie dat als mijn nieuwe leefstijl. Mijn wandelingen doe ik nu vaker met anderen om in de tijd van Corona een meer sociaal leven te krijgen. Ik ben blij dat je mij geholpen hebt en ik zou je zeker aanbevelen als gewichtsconsulent bij anderen.

Cees

tomaatjes asante care

Door Corona was ik wat kilo’s aangekomen en onzeker geworden. Deze kennismaking bracht mij echt aan het denken. Ik ben intussen gestart met een traject en het gaat de goede kant op. Ik eet al veel gezonder en beweeg meer.

Leo

Spreekt jou dit aan?
Ik nodig je uit voor een afspraak.