Asante Care logo Wanda Meening

VOEDINGSDESKUNDIGE | GEWICHTSCONSULENT | VOEDINGSCOACH

Praktijk voor gewichtsbeheersing en beweegadvies

Mijn bedrijf Asante Care is ontstaan vanuit mijn passie voor eten en koken.
Na jaren vond ik de juiste balans in mijn voedingspatroon en daarom ben ik voedingscoach geworden.

Ik heb een bedrijfsnaam bedacht die mij nauw aan het hart ligt en anderen diep kan raken, want ik ben dankbaar hoe ik nu leef met lieve mensen om me heen en de kans heb gekregen mijn leven anders in te richten door een mooi bedrijf te starten. Zo is ASANTE ontstaan en betekent BEDANKT in het Swahili. CARE betekent voor mij OM MENSEN GEVEN, want aanmoediging en zorg geef ik graag aan anderen die het nodig hebben. De kleuren in mijn logo staan voor zee, strand en natuur. Hiermee voel ik me oneindig goed.

Veel leesplezier op mijn website en hopelijk ontmoet ik je gauw!

Groetjes, Wanda